10 locuri in care sa nu faci sex

1. Inchisoare

Sunt 2 moduri in care poti face sex aici, ambele sunt de cacat: fie primesti o juma de ora de futai intr-o camera de 11 (asta daca ai vizite de la sot/sotie), fie te prinde vreun barbos tatuat la inghesuiala intr-un colt si iti rupe curul.

2. Apa

Piscina, mare, ocean, jacuzzi Suna misto, dar ia in considerare ca forta de frecare este prea mica in apa si nu simti cine stie ce placere, plus ca exista riscul unor infectii urinare in cazul femeilor (si apoi tot pe barbat o sa dea vina, ca au luat cine stie ce boala de la el).

3. Lift

Da ma, stiu ca sunt prin filme scene de sex salbatic in lift, dar e penibil sa te trezesti cu vecinul in fata in timp ce dai la buci, iar opritul intre etaje este periculos, pentru ca poti ramane acolo mult mai mult timp decat ai planuit.

4. Stadion

Nu e in regula sa iti pui scula intre grasul care sparge seminte si huliganul care striga MUIE DINAMO, chiar daca ai langa tine o tipa super sexy si un monstru in pantaloni. Sa nu mai vorbim de faptul ca a doua zi o sa apari cu siguranta pe Youtube

5. Tren/ Autobuz

Nu e de ajuns ca sunt puradei, mosi, babe, aurolaci si retardati in transporturile in comun? Vrei sa fii tu cel din categoria futangiu si sa atingi cu bijuteriile de locul unde isi sterg tigancile mucii?

6.Toaleta publica

Oameni care asteapta la coada, injurand si blestemandu-ti familia, miros de cadavre si spatiu cat intr-un sicriu. Mai e ceva de spus?

7. Taxi

In general taximetristii nu accepta asa ceva si nu esti in taxiurile londoneze, unde exista separator intre sofer si client. Plus ca zgomotul de claxon, mirosul de asfalt incins si zdruncinaturile omoara tot cheful.

8. Masina personala

Nu poti sa futi sau sa te lasi futut in timp ce conduci sau stai pe scaunul din dreapta soferului. Este impotriva legilor (scrise si nescrise) si duce la accidente sau pete pe bord/ tapiserie.

9. Plaja

Chiar daca pare romantic, plajele au fie nisip, fie pietre micute, care sunt deranjante pentru corp. Nu mai vorbim de scoici, eventual cioburi (ca asa se intampla la noi).

10. Motel

In general sunt infecte, asta e singura problema. Nu cred ca vrei sa te trezesti ca te gadila un gandac pe sfarc.