Barbati pe care ar trebui sa ii eviti

E indicat sa iti alegi cu atentie partenerii alaturi de care doresti sa iesi in lume sau cu care sa iti petreci chiar restul vietii. Sfaturile urmatoare sunt pentru fete si ar putea fi de folos. Sunt 11 tipuri de barbati pe care o femeie trebuie sa ii evite:

1. Curvarul: acest tip de barbat se crede grozav pentru ca le-a tras-o altor 50 de femei si tu urmezi la rand. Deseori isi va bate joc de cele care i-au cazut in plasa si se va lauda cu ce cuceriri a facut. Daca pe ele nu le respecta, fii sigura ca nu te va respecta nici pe tine. Acesta este omul de care trebuie sa te feresti cel mai tare.

2. Sexistul sau misoginul: acesta se crede superior femeii doar pentru ca ii atarna ceva intre picioare. S-ar putea sa iti ia ceva sa il identifici, dar dupa ce o faci evita o relatie cu el. Poti profita totusi de el incercand sa-l faci sa-ti cumpere diverse lucruri, pentru ca apui sa il pui in zona prietenilor.

3. Bisexualul: fara alte detalii, nu cred ca ai vrea sa te trezesti inselata de iubitul tau cu amantul sau

4. Barbatul care intotdeauna are ceva rau de spus despre mama sa. Daca o tot aminteste si o blesteama in conversatii, ar trebui sa-l eviti. Chiar si daca femeia aia a fost o scorpie.

5. Atletul: fotbalist, baschetbalist, hocheist sau practicant al altui sport asemanator. Toata lumea stie ca au nenumarate aventuri cu diverse femei In aceeasi categorie intra si cantaretii.

6. Gamerul: desi nu e nimic rau in a petrece ceva timp jucand un joc de calitate, barbatii au tendinta de a deveni dependenti de jocuri, astfel pot ramane tintuiti in fata PC-ului sau a consolei ore in sir, uitand de tine.

7. Barbatul cu un copil: nu vrei sa ai de-a face cu copilul altcuiva, dar nici nu ar trebui sa il vezi cum isi paraseste copilul pentru tine. Daca este casatorit, familia sa ar trebui sa fie prioritatea, nu tu. Aceeasi regula se aplica si daca nu are un copil, dar are o sotie.

8. Nesuferitul: fara sa citesti asta, il vei respinge punandu-l in zona prietenilor. Este genul de om care te sufoca, iti da mesaje si te suna neincetat sau iti arata dragostea sa o data la 45 de secunde. Daca nu iti lasa suficient spatiu, evita-l.

9. Barbatul cu multe prietene: fie este numarul 1, fie este numarul 9, in orice caz vei vrea sa il eviti.

10. Cel care petrece prea mult timp in baruri cu tovarasii: este superficial si ar putea fi 1, 2, 8 sau chiar 3.

11. Somerul: nu ar trebui sa ai o relatie cu un asemenea om pentru ca s-ar putea ca el sa nu fie in stare nici sa se intretina pe el insusi.